Русский Español English
Restaurante Buda Espai, Andorra Restaurante Buda Espai, Andorra

 

 

Buda Espai Andorra

Deixa´t seduir

 

 

 

 

En una borda antiga reestructurada en perfecta harmonia amb un estil oriental, trobaràs un espai fascinant i acollidor ideal per gaudir d´un ambient elegant i distint, ple de racons únics.

El restaurant et convida a degustar els plats refinats d´una carta sofisticada, mentre el loung club s´omple a la nit de música i glamur.

Si busques un oasi al mig d´Andorra, la terrassa del BUDA et sorprendrà. Hi trobaràs delícies per omplir els teus sentits; un jardí elegant en acord amb el teu estil, música chillout relaxant, un ambient exquisit i selecte... i el que ni t´imagines per satisfer els paladars més exigents.

Des de les 12 fins a plena nit podràs degustar còctels clàssics i innovadors, infusions aromàtiques, sucs naturals de fruita, i una carta selecta de Shisha.

 

 


 

 

 

 

Amb tocs precisos de la innovadora cuina molecular, el xef executiu, director de restauració i dissenyador gastronòmic de l’establiment sorprèn amb una sensibilitat excepcional en la creació i supervisió de cadascun dels seus plats. Minimalisme i provocació formen l aliança perfecte en el treball de Xavier Casas.

 

 

 Xavier Casas Jansa

 Director de Restauració y enventes y Xef executiu

 

 

 


 

 

 

Contactos

 

BUDA ESPAI ANDORRA

Av./ Salou 32 Ad 500 Andorra La Vella

 

Tel.: (+376) 685 695 / (+376) 720777

E-mail: comercial@budaespaiandorra.ad

 

 

www.budaespaiandorra.com